Sköna söndagsmorgon

Hej från en nyvaken tjej! Slog upp mina blå för typ en halvtimme sedan, gick upp, startade en tvättmaskin, svepte i mig ett glas juice och sedan… Tog jag med mig datorn och gick tillbaka hit till sängen igen. Hihi! Det är ju bara så härligt med lediga, lata söndagar utan ett enda måste, tycker ni inte? Strålande väder så om en stund ska jag väl ta mig ut och gå en promenad i det fina vädret. Senare i eftermiddag ska jag bjuda på våffelkalas, mums.

Vad ska du göra idag?

3 reaktioner till “Sköna söndagsmorgon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s