We Wood

Jag är inte direkt någon smyckestjej, till vardags föredrar jag att hålla det ganska enkelt och lägger gärna fokus på en snygg klocka. Min senaste favorit kommer från We Wood.

Min kille och jag har varsin, den beige är min, Fredrik har färgen Brown/Army.

We Wood-klockor är tillverkade i trä, är 100% fria från kemikalier och varumärkes filosofi är ”eco-luxury”. We Wood samarbetar med Global ReLeaf Fund och för varje såld klocka planteras ett träd. Jag applåderar för sådana initiativ! Du hittar We Wood online och hos utvalda återförsäljare i Sverige och Norge, se hemsidan för adresser.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s