Red hot chilipepper

Hey babes, glad fredag! Hur många av er ska fira Halloween i helgen? Eller gjorde kanske någon det redan förra veckan? Verkar vara lite delade meningar om när man egentligen ska fira, jag menar att det är denna helg. Såhär såg jag ut förra året, var en het chili som ni ser. 😀 I år har jag faktiskt ännu inte bestämt mig för utstyrsel, har några alternativ men är inte helt säker… Har en vecka till på mig att fundera, utspridda vänner och tighta jobbscheman gör att bästa kompisgänget och jag ska fira i efterskott nästa helg.

Ska bli så kul!

4 reaktioner till “Red hot chilipepper

  1. Inte för att vara besserwisser men Halloween firas den 31/10 och allhelgona är i morgon. 🙂 Men ska fira i morgon ändå:) Kör på Robin Hood utstyrsel.

    1. Hej Linn, absolut! Jag menade mer att några firar helgen innan 31/10 (förra helgen) och några (däribland du och jag) helgen efter. 🙂 Robin Hood låter som en perfekt outfit, hoppas du får en fin kväll! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s