Natural beauty

Även om jag gillar smink och med jämna mellanrum tycker om att gräva djupt i necessären, ett osminkat ansikte fritt från makeup är bland det absolut vackraste jag vet. För mig signalerar det självsäkerhet och känns skönt avskalat, rent och enkelt. Jag blir alltid extra glad när jag får en komplimang när jag är osminkad. Personligen tycker jag om att lägga fokus på en bra bas som ordentlig hudvård, färgade ögonfransar och bryn. Då har jag en bra grund och behöver inte så mycket mer för att känna mig bekväm.

5 reaktioner till “Natural beauty

  1. WORD!!!! Jag gillar att sminka mig men håller helt med om att osminkat faktiskt är finast! Det ena behöver ju inte utesluta det andra. 🙂

  2. Vad lustigt att du skriver om detta, för tre månader sedan tog jag beslutet att sluta sminka mig just för att jag precis som du skriver, tycker att ett naturellt ansikte är vackrast. JAG känner mig vackrare än när jag gömmer mig bakom massor med eyeliner och läppstift.. Och min pojkvän gillar att jag inte ser ut som en annan person när jag vaknar bredvid honom haha! 😉 Men med det sagt så betyder det ju inte att jag går helt blek med onoppade bryn heller om du förstår hur jag menar, jag tar hand om min hy, markerar ögonbrynen, böjer ögonfransarna. Känner mig fräsch så och jag sparar så mycket tid! Längtar till i vår när jag ska på solsemester också, då kommer det vara så lätt att sola och bada! 😉 Utsäkta att jag skriver så långt haha men tyckte att detta var ett väldigt bra inlägg. 🙂 Vad heter tjejen på första bilden förresten? Har aldrig sett någon vackrare! Kram S

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s