Oriflame Time Reversing SkinGenist

Det är ingen hemlighet att det bara är ett par månader kvar tills min ålder börjar med en trea. Med detta i åtanke har jag börjat testa en ny hudvårdsserie, Time Reversing SkinGenist från Oriflame. Serien innehåller det aktiva ämnet GenisteinSOY, ett kraftfullt näringsämne som ska reducera rynkor, göra huden motståndskraftig och motverka hudens åldrande på en genetisk nivå.

Första delen i Time Reversing-serien består av ett koncentrerat serum som jag applicerar direkt på rengjord hud morgon och kväll. Serumet smälter in i huden på sekunden och efterlämnar ett sammetsmatt och lent resultat.

Efter serumet applicerar jag (beroende om det är morgon eller kväll) dag- eller nattkräm. Båda krämerna innehåller spf 15 och doftar milt och gott. Min hy känns absolut mjuk och återfuktad och jag vet inte om det är inbillning men ja, jag tycker mig faktiskt känna att huden känns betydligt lenare och slätare också. Jag rekommenderar!

2 reaktioner till “Oriflame Time Reversing SkinGenist

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s