Winter wonderland

DSC_0592

Dagens vykort, vacker rimfrost på fönstren på pappas uthus här hemma på landet. Det är alldeles lagom kallt och massor med snö! Mjuk och fluffig, precis som i en tecknad vintersaga. Känner hur ett skönt lugn sakta sprider sig hos mig så fort jag sätter foten på denna för mig mycket välkända, trygga mark. Har haft pre-julmys med syrran och mina bästa barndomsvänner CJ och Hannah, vi har ätit alldeles för mycket julgodis, pratat och skrattat. Få saker kan fylla på energiförrådet som en sådan härlig tjejkväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s