Salong Blonde

SAM_2199

Igår slet jag mig loss från julkoman och åkte till Örebro för att hälsa på min fantastiska frisör, Ida Berggren på Salong Blonde. Ida är som många av er redan vet av en Nordens främsta specialister på extensions och blont hår. Hon och hennes duktiga assistent Nathalie hjälptes åt att förse mig med nytt, fint hår. Har sagt det förr och jag säger det igen, Ida är verkligen det bästa som hänt mig i frisörväg. Hon är bara bäst! Proffsig, uppmärksam och noggrann med en oslagbar fingertoppskänsla.

SAM_2185 2

Jag har som vanligt hårförlängning med keratinfästen, 100 slingor. Fästena är extremt diskreta och känns knappt, sitter som berget och du kan tvätta, föna, styla och sätta upp håret precis som vanligt. Fästena flyttar sig nedåt i takt med att ditt riktiga hår växer, jag brukar sätta om slingorna efter ungefär ett halvår. Är du också sugen på att göra en hårförlängning? Kolla in här i bloggen lite senare så ska du få ett toppenerbjudande!

10 reaktioner till “Salong Blonde

  1. hej hej Maria, jag har länge tänkt göra extensions men ännu inte fått tummen ur så att säga! Undrar om du kan svara på några frågor när du ändå skriver om det nu, jag undrar: gör det ont att sätta i? (en kompis till mig sa att det gör det) är det svårt att sköta så det inte trasslar ihop sig? har hört att man tex måste sova med håret i en fläta, stämmer det? jättetacksam om du svarar!

    1. Hej, här kommer svar! 🙂 1. Nej, det gör inte ont. Alltså visst, har du väldigt känslig hårbotten eller är väldigt håröm kan det säkert kännas lite direkt efteråt eftersom minismå slingor av ditt egna hår (de slingor hårförlängningsslingorna fästs på) blir utsträckta eller hur jag ska förklara. Men annars, nej absolut inte. Och speciellt inte hos Ida, hon är så försiktig och superproffsig. 2. Nej, det är inte svårt att sköta en hårförlängning. Jag tycker att det fungerar precis som med ett vanligt hår dvs ju bättre man tar hand om det desto finare håller det sig. Applicera alltid värmeskydd innan du fönar, använd vårdande olja i topparna, använd rätt schampoo och balsam för din hårtyp etc. Att sova med håret i fläta är inget måste men det är säkert bra, jag har hört är bra för alla som har långt hår oavsett om det är ens egna eller förlängning. Jag gör dock inte det men brukar ofta samla håret i en lös knut när jag ska sova, detta är för att det inte ska trassla ihop sig och även för att jag gillar att hålla ansiktet så ”rent” som möjligt under natten. Bara att hojta om du undrar något mer! 🙂 Kram M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s