Gott Nytt År!

tumblr_mfw5o054WI1qiq6v7o1_500

I år firar jag en lugn och skön nyårsafton hemma tillsammans med min älskling, champagne och god mat. För första gången på ett par år (2010 och 2011 hade sina tuffa inslag) känner jag endast stor tacksamhet och glädje för året som gått. För mig har 2012 varit helt underbart, ärligt talat det hittills bästa året i mitt liv! Mina nära och jag själv har fått vara friska, jag blev sambo med min stora kärlek och skapade mig en helt ny tjänst på jobbet. Jag tar med mig precis allt och önskar helt enkelt att 2013 fortsätter i samma spår och bara blir ännu bättre.

Tusen tack för att ni hänger med mig här i bloggen! Jag önskar er alla en riktigt härlig nyårsafton och ett kärleksfullt, fantastiskt 2013. Var ärlig, snäll och generös mot dig själv och andra, älska, visa uppskattning, skratta, upplev, lev i nuet, var tacksam och fokusera på det fina du har och inte det du saknar. Det är en lite svindlande tanke men kom ihåg att du varje morgon så länge du lever får en ny dag, en dag du kan göra precis vad du vill med. Njut av livet! Gott nytt år!  ♥

4 reaktioner till “Gott Nytt År!

  1. Så fint skrivet Maria. Jag är en av personerna som följt dig i flera år men jag kommenterar nästan aldrig. Tror faktiskt att det här är första gången men någon gång ska ju vara det också haha;) Ville bara säga att du verkar vara en så fin människa, du är inte bara vacker utan verkar även vara väldigt klok och snäll. Just det med att vara ärlig och snäll mot både sig själv och andra är något vi alla behöver vi påminda om, det tog jag åt mig av. Tack för en kanonbra blogg, ett riktigt gott nytt år till dig. Kram, Hanna

    1. Hej Hanna, stort tack för dina fina ord! Så otroligt glad jag blir! 😀 Jag vet hur det där är, jag läser själv många bloggar varje dag men kommenterar väldigt sällan. Ska satsa mer på att lämna ”spår” efter mig i år, blev inspirerad av dig nu 🙂 Kram till dig och tack igen!

  2. Gott Nytt År!! Känns som jag känner dig men så är det ju inte men du har den bästa och mest inspirerande bloggen (som jag följt ett antal år). Jag hoppas det nya året kommer bli lika fantastiskt som förra och även öppna för nya möjligheter! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s