Boyfriend jeansen på tre olika sätt

Jag fick väldigt positiv feedback på det här inlägget så här jag har jag satt ihop ännu en liten guide. Denna gång med ett av mina allra skönaste plagg – boyfriend jeansen!

IMG_5046

T-shirt, jeans och sneakers kan kanske vara världens softaste stil. Behåll en girly känsla genom att bära en kuvertväska till, jag gillar den här i leopard (som egentligen är en ”innerväska” som jag plockat ut från en handväska).

IMG_5049

En kuvertväska är kanske inte det klassiska förstahandsvalet när du har converse på fötterna men var inte rädd för att mixa olika stilar. Prova dig fram och hitta nya kombinationer. Som en bonus får du dessutom får du ett mycket större användningsområde för plaggen och accessoarerna i din garderob.

IMG_5001

Klä upp jeansen med en ärmlös blus och klackar. Håll det sparsamt med smycken och låt en maskulin klocka stå i fokus, den ger en fin balans till de feminina skorna. Gulddetaljen på blusens krage ger hela looken en röd tråd.

IMG_5005

Guld och silver är fint att mixa tillsammans.

IMG_5023

Med en mjuk, klassisk cashmeretröja kan det aldrig gå fel. Rulla gärna upp ärmarna lite.

IMG_5036

De söta ballerinaskorna med rosetter gör looken feminin. Sätt upp håret i en hög tofs och framhäv halsen på ett smickrande sätt med hjälp av stora guldringar i öronen.

4 reaktioner till “Boyfriend jeansen på tre olika sätt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s