Hej från 30-åringen

Bild 2013-01-24 kl. 21.24 #4

Här ser ni mig sent igår kväll, lite trött men otroligt glad och lycklig på tåget från Stockholm till Örebro där jag just nu befinner mig. Hade ett minst sagt fullspäckat schema med födelsedagsfirande i tre (!) olika städer på en och samma dag – frukost i Oslo, champagnelunch i Stockholm och så middag i Örebro.

Bild 2013-01-24 kl. 21.28 #3

Jag hade en sådan magiskt bra födelsedag! Har aldrig någonsin blivit så varmt och överväldigande uppvaktad, å andra sidan har jag aldrig tidigare fyllt 30 år, hehe. Tusen tack till alla mina nära och kära som får mig att känna mig så speciell och älskad! Ni är de bästa som finns, jag är lyckligt lottad. Nu ska jag njuta av en ledig fredagsförmiddag och om några timmar kommer min älskling hit. Då ska vi gå på stan och shoppa nödvändigheter inför festen ikväll, hurra!

Hoppas ni alla har en härlig fredag!

5 reaktioner till “Hej från 30-åringen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s