Lördagsrapport

SAM_2476

Har fullt fokus på att snabbt bli frisk från min tråkiga förkylning och tillbringar lördagen hemma i soffan. Är så trött att jag inte ens orkat borsta håret men håller humöret uppe med hjälp av en från i julas-övervintrad Paradisask (älskling jag ska inte äta upp allt, sparar några bitar till dig:) tv-serier och min nya, gosiga favoritpläd. Fick den i av min kära syster i födelsedagspresent förra helgen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s