Nytt nummer av Bik Bok Magazine!

SAM_2859

Jag har precis satt igång med ett nytt nummer av Bik Bok Magazine och det är SÅ kul! Som vanligt är det attans mycket som ska fixas på kort tid och jag gör mitt bästa för att hålla både koncentration och kreativitet på topp och leverera så det ryker. Nytt för i år är att tidningen kommer att komma ut fyra gånger per år (hurra!) istället för två och endast online på bikbok.com, inte som papperstidning. Ett beslut jag och mina kollegor har tagit för att ge dig som läsare alla shoppingtips länkade direkt till hemsidan och viktigast av allt, tidningen blir såklart mer lättillgänglig på nätet. Tidigare har den alltför snabbt tagit slut i butik. Yay! Time to get busy!

2 reaktioner till “Nytt nummer av Bik Bok Magazine!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s