Rockprinsessor hos Rodarte

rod3Ashley710303881-700x466

Hoppar vilt i säsongerna här nu men ändå, jag tycker att hår och make på Rodartes höstvisning passar lika bra redan nu till våren. Älskar håret som känns som en utsökt kombination av tre frisyrer på samma gång – utsläppt, knut och fläta. Läser på style.com att temat bakom looken är ”rocker princess” och gällande sminket sägs tanken vara att modellerna hängt en heldag på stranden, badat med smink och mascaran har smetats ut lite. Personligen vill jag nog chilla lite med sotningen men ändå, inspirerande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s