Vårtecken

SAM_2866SAM_2878

Våren är på väg här i Oslo! Så härligt väder både igår och idag, termometern visar plusgrader (visserligen blygsamma, men ändå), snön börjar smälta bort och fåglarna kvittrar i trädtopparna. Igår njöt ML och jag av årets första utomhusfika och tidigare idag var F och jag på en liten söndagsutflykt till Operahuset, ett av stans bästa ställen när man vill lapa i sig sol. Jag är så sjukt trött på allt vad kyla och vinterjackor heter, längtar SÅ efter vår och sommar! Tror inte att jag är ensam om det?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s