Dagens detalj

SAM_2957

Kamouflageskjorta och världens finaste diamanthalsband som jag fått av min kära syster. Idag dammade jag av mina gamla kunskaper som PR-konsult, jag har fått äran att skriva pressmeddelandet som avslöjar Bik Boks fetaste nyhet någonsin. Jag får inte säga ett ord ännu men kan lova er breaking news om några veckor.

2 reaktioner till “Dagens detalj

  1. Hej, jag är snart färdig utbildad svensk i Norge men funderar lite hur det fungerar för dig att jobba med PR och skriva. Skriver du allt på ren norska eller? Läser själv media och marknadsföring men skriver inte perfekt norska.

    1. Hej Sofia! Att du inte skriver perfekt norska ska inte hindra dig från att söka jobb inom PR i Norge. Min arbetsplats kräver texter på både svenska, norska, finska och engelska och jag skriver främst på svenska och engelska – är inte alls helt säker på den norska grammatiken. Mina kollegor och jag hjälper varandra med översättningar lite fram och tillbaka. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s