Solstråle

photo-62

Jobba, träna, äta, sova – ungefär så ser mitt liv ut just nu. När jag arbetar såhär lite dubbelt med Bik Bok Magazine (det bästa jag vet!) har jag inte så mycket tid över till annat. Är så glad över att dagarna blir längre och längre allt eftersom både morgon och kväll blir ljusare, tänk att det känns så bra med solljus och blå himmel. Ni kära som grattat mig på min namnsdag idag, tusen tack! Imorgon är det fredag igen, hurra!

10 reaktioner till “Solstråle

  1. Hej, Jag kom ihåg att för ett tag sen gjorde du en hemma behandling för längre ögonfransar. Vad heter märket du använde dej av? Tack för en toppen blogg!!! x

    1. Hej Samira! Åh, du menar XLash? Det bästa som hänt mina ögonfransar, I tell you! Tack för påminnelsen, jag ska skriva ett inlägg om det där jag berättar mer. Tack själv! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s