Åren går, stilen består

4bd88a8ea4477

Haha, det här är lite kul. Se på bilden, den är tagen i Örebro för nästan precis tre år sedan, i början av mars 2010. Om jag tittar snabbt på min outfit och inte visste bättre så skulle jag lika gärna kunna säga att den är tagen idag, 2013! Stilmässigt är detta verkligen en signaturoutfit för mig, en look jag trivs i och gärna bär år efter år… Converse, basplagg i bra kvalitet och leopardmönster.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s