& Other Stories

0156820001_1_100011 0156820005_1_100011

Jag gillar enkla, fina underkläder och vill ha min bh helt befriad från allt vad push up, vadderade kupor, rosetter och spets heter. Sådana bh-modeller är tyvärr ofta svårt att hitta så gissa om jag jublade igår när jag hittade dessa skönheter hos H&Ms nya satsning, nyöppnade & Other Stories! Ta en titt på sidan om du inte redan gjort det, den är fantastiskt inspirerande med fina saker till bra priser.

4 reaktioner till “& Other Stories

  1. Fantastiskt fina! Jag är precis som du beskriver också helt allergisk mot allt rysch och pysch som är på så många underkläder idag. Släta, fina undies är det bästa, Lindex brukar faktiskt ha en del sådana fina bh:ar, ett litet tips! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s