#instalove

instamaria

@mariarogersdotter

Ny favorittröja / Solig promenad vid Oslos Operahus / I fotostudion med fotograf Trude och modell Linnea / På väg hem från gymmet / Dagens outfit /Snart klar med nya numret av Bik Bok Magazine, jippie! / Fredagsmys / Bästisar / Söndagsauktion med pappa förra veckan / 

Ni (och alla andra som vill förstås) som efterfrågar mer bilder på mig själv här i bloggen, följ mig gärna på Instagram! Där är jag lite mer generös med personliga bilder, det är ju ibland smidigare att fota med mobilen än med kameran. Och ni som inte har en smartphone kan såklart hålla koll via den här länken.

Glad fredag på er nu! Här hemma ska vi chilla med film och godis för hela slanten.

En reaktion till “#instalove

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s