Coachella coming up

Sky+Lookbook+3b-3Sky+Lookbook+3b-2SKY-2Sky+Lookbook+3b-1SKY-3SKY-1

Festivalkollektioner är ett lika säkert vårtecken som tussilago. Sky Ferreira frontar årets från Forever 21 och dessa soldränkta bilder fotade just i Palm Springs får representera det festliga faktum att jag ska åka på Coachella i april! Det är mindre än en månad kvar tills jag får njuta av musik, streetstyle, kändisspaning och Kaliforniens sol och värme på festivalen med stort F. Can’t wait! 😀

8 reaktioner till “Coachella coming up

  1. Jag har alltid velat åka dit! Kan du inte skriva ut lite information om hur man smartast bokar? Var man ska bo? Och så vidare, vore guld vært 🙂

    1. Hej Jessica! Jag bokade min biljett via kontakter på hotellet jag ska bo på, det har tyvärr varit slutsålt länge på hemsidan. Annars är mitt bästa tips att helt enkelt vara ute i väldigt god tid, både med biljett och bokade av boende, det gäller ju egentligen alla festivaler:) Här ser du lista över hotell som finns i närheten av festivalområdet: http://www.coachella.com/travel-lodging/hotels Att tälta är ju också ett alternativ om man så vill, här finns info om det: http://www.coachella.com/travel-lodging/on-site-camping 😀

      1. Åh, perfekt! Ja jag visste att det var utsålt, men tänkte faktiskt vara så pass ute i god tid att jag ser till att vara påläst till nästa gång 😉 Ser fram emot att höra hur du hade det! Förresten, för en ganska lång stund sen tillbaka så skrev jag till dig och undrade lite hur det såg ut på fronten när det gäller möjlighet för att bli din assistent/intern, då jag verkligen är intresserad av just allt du sysslar med. Detta skulle isåfall för min del gälla från och med slutet av sommaren. Fick aldrig något svar, så ville bara fråga igen och se hur det ser ut? 🙂

      2. Ja men var det, då fixar du lätt en biljett:) Beklagar att jag missade din förra kommentar! Gällande assistentplats så anställde vi faktiskt i våras så just nu finns inget ledigt. Men jag ska absolut ha dig i tankarna om mer behov dyker upp, vad kul att du är intresserad! 🙂

  2. Ååååhhh vilken DRÖM säger jag bara! Undrar också hur man köper biljett och hur funkar det med boende?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s