Purple rain

purplerain1

Lila har för mig tidigare varit något av en ganska svårburen färg, kanske för att jag helt enkelt inte riktigt hittat rätt nyans som jag tycker passar mig. Nu till våren är jag sugen på att testa lavendelfärgad pastell, gärna i kombination med vitt, denim och toner av metallic. Tror minsann jag behöver slå till på lite brun utan sol också.

Klänning (reafynd!), klänning, tröjabyxor, nagellack, skor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s