Tjuvstartar våffeldagen

SAM_3251

Hej på er! Här hemma vaknade vi tidigt och slog till på en riktig söndagsfrukost, våffeldagen är ju imorgon men vi tjuvstartade redan idag. Om någon av er undrar vad Fredrik har på sin tallrik så kan jag tala om att det är brunost, lite av en norsk specialitet. Själv föredrar jag jordgubbssylt och grädde som tillbehör.

5 reaktioner till “Tjuvstartar våffeldagen

  1. Men gud vad gott! Ert köksbord ser förresten helt fantastiskt ut, har tänkt på det varje gång det synts i en bild men aldrig kommit mig för att kommentera det tidigare. 😉 Var kommer bordet ifrån?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s