Off duty

mami

En liten bild-mix från de senaste dagarna. Påsksemester alltså, så himla härligt! Att få umgås tillsammans med familj och nära vänner, festa till det med en sovmorgon här och en stanna uppe hela natten bara för att jag kan-kväll där, frisk luft, långa promenader, glass till lunch, strosa på stan mitt på dan en vardag och liksom bara chilla runt… Inga måsten. Välbehövligt för oss alla då och då! Lägg även till ett strålande väder med sol på det, då förstår ni att jag spinner ikapp med vår katt Aslan.

SAM_3565SAM_3525SAM_3625

Nu ska jag baka muffins och förbereda lite inför dagens stora kompisdejt här hemma! Och jo en sak till, glöm det här med att trängas på gym, att träna hemma i garaget är det bästa. Har seriöst aldrig haft sådan träningsvärk som efter passet hos Mackan och CJ i förrgår. High five!

6 reaktioner till “Off duty

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s