Rocking with the best

pask

Eller okej, vi var knappast ute och rockade ikväll, snarare hängde vi osminkade och lite rufsiga runt köksbordet här hemma hos pappa. Men DET är det allra bästa! Ni som läst bloggen länge vet att mina närmsta vänner är världens coolaste tjejer som jag känt sedan vi var minismå, vi har alltså växt upp tillsammans här på landet allihopa. Nu bor vi i både olika städer och länder men har som tradition att alltid ses på högtider, även fast det går månader mellan träffarna känns det ändå alltid som att vi sågs igår. Finns verkligen inget som slår de här snyggingarna.

6 reaktioner till “Rocking with the best

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s