Glad i hatten

SAM_3602

Häromdagen hjälpte bästa CJ mig att rensa mina garderober här hemma på landet, gud vad mycket gammalt/fult/festligt vi rotade fram! En riktig minneskavalkad i kläder, allt från min turkosa, glansiga satinkjol med orange solrosor på (köpte den på KappAhl när jag var 12, verkligen älskade den) och rastafari-ponchos (?!) till glittriga små (vi snackar alltså minimala, blir nästan generad) discolinnen och min student-outfit. Ett BRA fynd som jag hittade var denna hatt från Monki, den ska få följa med mig tillbaka till Oslo.

SAM_3603SAM_3604

Skulle gärna plocka med mig den här lilla gosegrisen också… Men det kan tyvärr bli svårt, han har det bäst hemma på landet.

En reaktion till “Glad i hatten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s