Back in business

SAM_3729SAM_3723SAM_3728photo-71SAM_3722SAM_3739

Dags att byta skogspromenader och sovmorgnar mot asfalt och jobb, jag är tillbaka i Oslo efter en helt underbar semestervecka i Sverige. Magiskt härligt med den där lediga måndagen igår, Fredrik och jag passade på att strosa runt på stan hela eftermiddagen, åt pizza och till dessert ett vårtecken lika säkert som Converse, yoghurtglass från 7 Eleven.

Nu, HELLO SKRIVBORDET!

8 reaktioner till “Back in business

  1. Hej Maria! jag är en 22-årig tjej som bara måste berätta att jag älskar din blogg! Hittade hit för ca 2 månader sedan och har läst igenom alla inlägg i arkivet och ser fram emot att fortsätta följa dig. Du verkar leva ett riktigt drömliv med ett fantastiskt modejobb, kärlek, vänner och sist men inte minst en riktigt snygg klädstil! Tack för all inspiration du ger! Tror du att du kan skriva lite mer om ditt jobb någon gång? Vill också jobba inom mode! kram Nanna

    1. Hej Nanna, men om du bara visste hur glad jag blir av att läsa dina fina ord! Tack så mycket, vad kul att du gillar min blogg! 🙂 Gällande mitt jobb kan du kolla under kategorin ”work” här på sidan, där finns en hel del och mer blir det 😉 Kram Maria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s