Cravings

SAM_3810

Men dra mig baklänges vad mycket fint som finns inne hos Zara nu! Idag fick jag hålla hårt i plånboken och påminna mig själv om att jag ju faktiskt ska åka till LA en vecka, annars hade jag säkert shoppat upp hela butiken. Jag menar, se bara på den här vita spetsdrömmen till tunika…

SAM_3811

Sandfärgade, platta skinnsandaler är ett absolut måste för mig på sommaren, jag provade de här snyggingarna men bara ett par fick följa med mig hem. Gissa vilket? Jo såklart, de med remmarna. Även om jag ibland får för mig att jag vill vara chic och elegant så är jag liksom mer bohemisk och rufsig, så är det bara. Och jag gillar det. Nu, middagsdags!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s