Fyra timmars lördagsbrunch

SAM_3837

Okej här ser det ut som jag sitter och sover, men det gör jag inte! Njuter bara av den där härliga känslan som en riktigt lång lördagsbrunch ger. I förmiddags tillbringade min kära vän Eleni och jag hela fyra timmar på det här stället med varsin stor tallrik omelett med toast, fetaost och spenat (min favoritbeställning) och blueberry pancakes.

SAM_3829

The Laundromat är så mysigt och helt perfekt för långa helgbruncher. Varför inte låna en bok att läsa eller ta med din smutstvätt (!) och passa på att tvätta medan du äter? På tal om mat börjar det bli dags för myskväll och middag tillsammans med min kille. Det ryktas om hemmalagad hamburgare och så gino till dessert, halleluja!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s