Hollywood

SAM_44288

Inget besök i änglarnas stad utan en obligatorisk bild vid kanske världens mest berömda stadsskylt! Gav ordentligt med dricks till den snälla taxichauffören som körde mig både upp och ned de slingriga vägarna i Hollywood Hills samt fick hoppa ut ur bilen och agera fotograf. Den här staden alltså, ALLT inspirerar mig. Atmosfären, ljuset, människorna… Jag förstår plötsligt varför så många söker sig hit med stora drömmar, känslan ”allt är möjligt, allt är okej” finns överallt i luften. Klänning från Mango, bälte köpt second hand.

3 reaktioner till “Hollywood

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s