Sommarens hetaste hårtrend

DSC02568DSC02456DSC02489DSC02554

Har tillbringat eftermiddagen åt jobb men det känns verkligen mest som nöje, det är en ren fröjd att sortera bilder från Coachella förra helgen! Om någon av er funderar över vad som är sommarens stora hårtrend kan jag utan tvekan svara blomsterkransen, den syntes på var och varannan cool Kalifornia-tjej.

3 reaktioner till “Sommarens hetaste hårtrend

    1. Tack Emma, vad kul att du gillar dem! Är ganska säker på att olika varianter av blomsterkransar kommer att dyka upp lite överallt hos kedjorna nu i vår, vet att Bik Bok får in två olika nästa vecka. Ebay är ett annat tips, där finns många fina! Kram:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s