Hallå tisdag, läget då?

Bild 2013-04-23 kl. 19.47 #2

Idag har jag stirrat timme efter timme på datorskärmen så intensivt att jag nästan känner mig lite vimmelkantig. (Men lugn mamma, jag tar såklart pauser och går från skrivbordet då och då:) Är fortfarande småförkyld med snorig näsa, inte så farligt men tillräckligt för att jag irritera mig på det… Oh well. Hoppas det går över snart, kanske kan jag mota bort bacillerna med lite kvällsfika hos svärfar? Vi siktar på det, F och jag ska dit nu, mysigt!

En reaktion till “Hallå tisdag, läget då?

  1. ett litet tips förutom vila och slappa spola fötterna i lagom varmt vatten eller varför inte ett skönt fotbad och så lite honung som får smälta i munnen …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s