Shoppinglycka

IMG_6354

Äntligen, äntligen hörrni – igår köpte jag mig en ny vårjacka! Genom ett tips från min killes brors fina flickvän L fick jag span på den här vackra kappan från Isabel Marant, mycket glad för det, den är helt perfekt! Shoppinglycka när den är som bäst. 🙂

Nu vankas det en snabb frukost här hemma och om ett par timmar en efterlängtad söndagsbrunch. Ikväll siktar jag på att plantera nya blommor på balkongen och även se de sista två avsnitten av extremt spännande Bron! Både Fredrik och jag är helt hooked och har plöjt igenom tre avsnitt per kväll den här helgen, haha. Nice att det kommer en fortsättning nu till hösten. Hoppas ni alla får en fin dag!

3 reaktioner till “Shoppinglycka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s