Härliga helg

IMG_6445

Härliga helg! Nu känns det äntligen som att våren hittat hit till Oslo på riktigt. Hade en sådan fantastiskt mysig kväll ute igår tillsammans med min kära syster, middag och ett par glas vin ledde vidare till en spontan utgång och det var så kul! Riktig kvalitetstid.

IMG_6447

Idag tog jag en lååång sovmorgon men vaknade av att solen sken in från klarblå himmel genom sovrumsfönstret. Det gav mig energi till att hoppa ut i köket och svänga ihop lite scones som Fredrik och jag åt i solen ute på balkongen. Älskar att sitta där ute, till och med extra mycket nu när vi planterat lite blommor.

Hoppas ni alla har fin fortsättning på söndagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s