Den perfekta sommarstilen

zarakjol

Vill fylla upp min sommargarderob med lätta bomullsblusar, jeansshorts, löst sittande toppar och söta kjolar. Dessa godbitar finns hos Zara. För övrigt kan jag inte hålla mig från att berätta att jag är stolt och glad över att jag klarade ett av mina träningsmål idag, att springa en mil på en timme. Jobbigt som tusan men det gick, wohoo! Nu ska jag dra en borste genom håret och göra mig klar för att åka bort på middag och film.

4 reaktioner till “Den perfekta sommarstilen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s