Yogurt Heaven

SAM_4644

Jag trodde väl aldrig att jag skulle betala 82 norska kronor (!) för en glass men det var faktiskt precis vad jag gjorde idag. Och vet ni vad, det var värt det! På Yogurt Heaven häller du själv upp önskade smaker (finns många olika att välja på) och önskad mängd yoghurtglass, öser på med valfri topping (strössel, godis, kakor, frukt, bär) och så betalar du efter vad din bägare väger. Min vägde som ni förstår ganska mycket, bägarna är gigantiska så det är väldigt lätt att ”luras” till att ta stora portioner haha…

En reaktion till “Yogurt Heaven

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s