Sunset beach

SAM_4691

Nu byter jag asfalt och avgaser mot mjuka grusvägar och frisk luft, har precis förflyttat mig från ett lite grått, regnigt Oslo till knallblå himmel, sol och sommarvärme på den svenska landsbygden! Fick en riktig glädjechock när jag klev av bussen i eftermiddags. Tur att jag packat med mig kjol och shorts, vädret ser ut att hålla i sig under helgen.

SAM_4690

Tröja från Monki och jeans från Never Denim.

4 reaktioner till “Sunset beach

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s