I min necessär

SAM_4833SAM_4832SAM_4837

Jag använder oftast bara läppsyl typ försvarets hudsalva eller något ljust läppglans på läpparna, tycker att läppstift känns tungt och jag känner mig instängd. Ett fantastiskt undantag är dock denna godbit från Make Up Store, det är ett läppstift ”light” som är mjukt och lätt. Nyansen Trip är helt perfekt, speciellt nu på sommaren.

3 reaktioner till “I min necessär

  1. Det där ser precis ut som en sådan färg jag letat länge efter, vill ha ett ljust läppstift men som ändå inte är FÖR ljust (idominsalvaeffekt) om du förstår vad jag menar. detta ska köpas, garanterat! Tack för tips! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s