Rock ‘n’ Roll in my soul

black

Söndag och jag har ägnat förmiddagen åt jobb kombinerat med min stora godispåse med svenskt lösgodis, mums. I Norge är det röd, ledig dag även imorgon vilket betyder att jag får lite extra tid här hemma på landet, så härligt! Nu ska jag gå till köket och baka något gott, jag lämnar er för denna gång med en riktig favoritoutfit.

T-shirt från Free People, shorts från Bik Bok, boots från Isabel Marant.

En reaktion till “Rock ‘n’ Roll in my soul

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s