Livet på landet

SAM_48000

Börjar väl med att säga grattis till gårdagens svenska VM-guld i hockey, vad roligt! Till och med jag som är så långt bort en sportfantast man kan komma rycks med i stämningen och tycker att det är kul att se sådana stora matcher. Måndag idag och jag är ledig, jösses vad nice, blir nästan förvirrad av alla dessa helgdagar här i maj, lyxproblem! Har precis smällt i mig en tallrik bananpannkakor och blåbär till frukost, snart ska jag ta en långpromenad och möta CJ. Livet på landet alltså, jag älskar det.

Solglajjer från Bik Bok (ett riktigt bra budgetfynd, känner mig lite som en filmstjärna i dem), stickad bomullströja från Monki och jeansshorts från H&M.

4 reaktioner till “Livet på landet

  1. Åh älskar solglasögonen! Måste köpa! 🙂 Det är precis den formen på glajjor som jag passar i!! 😀
    Och du är fin som alltid! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s