Festival Fabulous

Styleguide_week21_950x5904Styleguide_week21_950x5902

Det är inte direkt någon nyhet att jag älskar jag festivaler så gissa om jag är i mitt esse på jobbet nu när Bik Bok kör festivaltema? Denna vecka har jag stylat vår nya, fantastiskt fina modell Olivia i lätta, sköna looks som jag tycker passar perfekt både på festival och under lediga sommardagar. Alla bilder i bakgrunden i collagen knäppte jag när jag var på Coachella. Klicka här för att se alla outfits!

En reaktion till “Festival Fabulous

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s