Tidernas godaste glass

SAM_4782

Säga vad man vill om alla lyxiga glassar som finns där ute, det finns en som sopar banan med dem alla och det är Noraglass. Ett självklart sommarmåste! Det serveras tre olika smaker om dagen, hasselnöt (min favorit), vanilj och så en tredje som byts ut varje dag.

SAM_4785 SAM_4787

I år firar Noraglass 90-årsjubileum och receptet på glassen är fortfarande hemligt. Konsistensen är en blandning av mjukglass och kulglass och smaken… Alltså, ni måste verkligen smaka för att förstå. Så fantastiskt god! Boka in en tur till Nora i sommar.

En reaktion till “Tidernas godaste glass

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s