Tjuvtitta på höstgarderoben

IMG_6672

Nej men jag vet, det kan ju tyckas lite konstigt att prata om höstkläder när sommaren knappt kommit igång men i modebranschen jobbas det som bekant alltid en säsong före. Idag hade Bik Bok visning för norsk press och även här i bloggen kan jag ge er en liten, liten sneak peek på vad som komma skall. Jag tycker verkligen att vi har en sjukt snygg säsong att se fram emot! Vad tycker ni?

IMG_6685 IMG_6757

Trenden med sköna collegetröjor med festliga tryck som anspelar på de kända modehusen hänger kvar från nuvarande säsong och växer sig ännu större.

IMG_68088

Rutmönster är i höst vad grafiska ränder var för våren. Räkna med att hitta rutor på allt från skjortor och blusar till byxor och jackor. Inspireras av Céline och kör topp till tå.

IMG_6739

70-tal. Sommarens bohemiska festivaltjej lägger sina slitna jeansshorts åt sidan och dressar om till en lyxhippie i stora stickade tröjor, fuskpäls, skinnplagg, skira blusar och lyxiga mönster. Färgskalan går främst i senapsgul, vinröd, svart och plommon.

IMG_68100IMG_6716IMG_6751

Coola chefredaktör Celine från STYLEmag fotar en bomberjacka med guldbroderade ärmar för guess what – just maxade guldbroderier är den nya säsongens hetaste detalj. Lägg ledord som brokad, pampig lyx, dekadens och snirkliga gyllene mönster på minnet.

4 reaktioner till “Tjuvtitta på höstgarderoben

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s