Revitalift Laser

IMG_6832

Är du på jakt efter ett förskönande ansiktsserum? Detta från L’Orèal är helt överraskande bra! Testade det av en slump och har precis använt upp en flaska, idag köpte jag en ny. Jag som annars har en lite lätt skeptisk inställning till just hudvård som man köper i ”vanliga” sminkaffärer märker själv hur min hy fått mer lyster och är slätare, det syns extra bra när jag är osminkad. Revitalift Laser kostar drygt ett par hundra och finns i de flesta butiker som Kicks, Åhléns och liknande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s