Sköna söndag

SAM_4925

Den här helgen är det nästan som att vädergudarna ber om ursäkt för den senaste tidens regn och kompenserar med tjugofem plusgrader, knallblå himmel och strålande sol. Ett säkert sommartecken här i Oslo är att folk går man ur huse och samlas i Frognerparken för att sola, grilla, bada i badlandet eller spela utomhusspel. Jag slog mig ned på en filt tillsammans med syrran och hennes kille och vi intog kvällens middag i kvällssolen, en urgod Pad Thai för min del, mums.

SAM_49288

Gillar min nya hatt från Monki. Nu ska jag runda av den här sköna söndagen med ett par Snickers-glassar (gud vad mycket glass jag ätit den här helgen!) och en film.

En reaktion till “Sköna söndag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s