Friday night out

photoSAM_49877

Klockan är mitt på dagen och jag har äntligen vaknat till liv efter gårdagens festliga afton, önskar verkligen att det fanns något välfungerande botemedel mot baksmälla haha… Hursomhelst, började fredagskvällen med middag på Sawon (ett hett restaurangtips om du är i stan, maten är helt fantastisk), gick sedan vidare hem till oss för fest på balkongen innan vi fortsatte ut i Oslonatten. Älskar utekvällar på sommaren då det aldrig blir mörkt och fåglarna kvittrar när man går hem! Nu ska jag röja upp lite här hemma och sedan göra något riktigt härligt ut av den här lördagen. Njut av helgen, allihop!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s