Go higher

abecita

Av sökningarna här i bloggen (du kan söka på ord i den lilla sökrutan uppe till höger) har jag noterat att ni är många som är på jakt efter bikinis med hög midja. Personligen är jag ett stort fan av just den här modellen, tycker att den ger en smickrande och kvinnlig siluett samtidigt som den känns känns cool och medveten. Om man vill ha en ordentlig bikini av bra kvalitet lönar det sig ofta att lägga några extra kronor. Svenska Abecita är ett klassiskt märke som har en hel del godbitar i sitt badsortiment.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s