Glad Nationaldag!

SAM_5015

Vågar ju knappt erkänna detta men jag hade faktiskt glömt bort att det är Sveriges Nationaldag idag. Blev dock snabbt uppdaterad imorse då girlander med svenska flaggan hängdes upp på kontoret, vackra liljekonvaljer stod i vas och mina norska kollegor gratulerade med dagen. Norge är ju som bekant kända för att ta det här med firande av Nationaldag riktigt ordentligt, till skillnad mot lite mer blygsamma Sverige.

SAM_50244

Hoppas ni alla haft en fin dag? Jag mötte upp min kära syster efter jobbet och vi åt middag tillsammans. Promenerade hem från stan och njöt av den soliga kvällen, så skön torsdag! Skjorta från Bik Bok, jeansjacka från Acne.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s