Smooth operator

SAM_51099

Hej jag heter Maria och jag är beroende av smoothies från SmoothieXchange! Ganska pricy men så otroligt goda, har svept i mig en om dagen den här helgen. Gillar de olika från proteinmenyn bäst, tätt följt av… ja typ alla andra menyer. För gott att välja helt enkelt, vill smaka mig genom varenda en.

Både min t-shirt och kjol kommer från Bik Bok, väska från Asos.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s