A walk on the wild side

SAM_51633

Igår hade vi kombinerad konferens och sommarfest med jobbet på en äventyrspark lite utanför stan. För tio år sedan (herregud jag låter så gammal) hade jag ropat ”wohoo” och inte tvekat en sekund inför att trava fram på en smal liten lina eller kasta mig handlöst ut från en tio meter upp i luften hög stolpe för att fånga en trapets. De senaste åren har jag dock utvecklat en höjdskräck som förvandlat mig från att drömma om att hoppa fallskärm och stå längst fram i kön till de värsta åken på Gröna Lund till att få svindel bara av tanken att befinna mig i en skyskrapa.

SAM_51599

Hur som helst, igår tog jag ett ordentligt kliv utanför min komfortzon och utförde just de två förstnämnda aktiviteterna, trodde stundtals att jag skulle dö men det gick faktiskt bra. Nu efteråt är superstolt över mig själv! De här bilderna är från promenaden på linan, ska se om jag kan skaka fram bildbevis från trapetshoppet också, hihi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s