Världens bästa arbetsplats

SAM_51377

Kanske inte en helt smickrande vinkel för mig haha men vad tusan… Tömde kameran och hittade några bilder från sommarfesten med jobbet i tisdags! Vi befann oss som sagt i en äventyrspark lite utanför stan där vi lekte lekar och utmanade oss själva innan kvällens middag tog vid.

SAM_51533SAM_5155SAM_5151

Alltså seriöst, fattar ni att jag (och de flesta av mina kollegor, tuffa tjejer det här alltså!) klättrade upp och hoppade rakt ut i luften från den där tio meter höga stolpen? Efter en okontrollerad gråtattack och lite lätt panikångest (den känslan av att ta det sista steget och resa sig på stolpen?!) där uppe samlade jag mig, tog ett ordentligt skutt och grabbade tag i trapetsen som hänger framför. Jag förstår knappt att jag gjorde det, herregud, är stolt och glad men kommer aldrig att göra det igen. Stort tack till mina kollegor som var otroligt stöttande och peppande både innan, under och efter hoppet.

SAM_5174 SAM_5180

Jag har verkligen världens bästa arbetsplats! Så bäst att vi ständigt expanderar. Minns ni att jag berättade att vi söker en Trainee till huvudkontoret i Oslo? Nu letar vi även en Marknadskoordinator, placerad på vårt kontor i Stockholm. Klicka här! Hade jag inte redan haft det så bra hade jag sökt tjänsten själv, haha.

4 reaktioner till “Världens bästa arbetsplats

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s